Din order behandlas... Din order behandlas...

Vita tänder med enkel penna

Dentaworks tandblekningspenna är för dig som vill fräscha upp leendet snabbt och enkelt.

Tandblekningspennan tar bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig vitare tänder. Tack vare den speciella penselborsten kommer du åt överallt och den är enkel och smidig att ta med vart du än går. Dentaworks unika, patenterade formulan är ett resultat av över 10 års forskning och är pH-neutral och peroxidfri. Prova vår tandblekningspenna och upplev skillnaden du också.

 • Enkel att ta med sig
 • Utvecklat av tandläkare
 • Pensel som kommer åt överallt
Nu 395 kr

Förr 495 kr  Spara 100 kr

Dentaworks Smile Tandblekningspenna

- I lager
- 14 dagars öppet köp
- Gratis frakt
- Snabb leverans

Dentaworks Smile Tandblekningspenna
Antal:

Dentaworks-tandblekningspenna


Så enkelt är det

Du penslar ett tunt lager blekgel direkt på de tänder du vill bleka. Blekningen börjar direkt när gelen penslats på tänderna. Blekgelen trycks enkelt fram i penselborsten genom att vrida på pennans botten. Du bleker tills du är nöjd. Lätt som en plätt.
 

Paket med tandblekningspenna

Allt du behöver för att bleka tänderna hemma ingår i paketet.
● Dentaworks Smile Tandblekningpenna, peroxidfri & pH-neutral
● Räcker för upp till 60 behandlingar
● Tandnyanskarta för att enkelt se resultatet av tandblekningen
● Bruksanvisning på svenska med enkla instruktioner
● Support via telefon och email

Dentaworks Whitening Pen

Skonsamt för tänder och tandkött

Dentaworks unika tandblekningsgel är pH-neutral och 100% fri från peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid och därför helt skonsam för tänderna. Det betyder att även personer med känsligt tandkött och tunn emalj kan bleka utan problem. Ilningar och irritationer är ett minne blott.
 

Resultat som varar länge

En tandblekning varar normalt i flera år och dina tänder kommer alltid vara vitare än innan blekningen.
 

Vad bleks?

Dentaworks tandblekning fungerar på naturliga tänder och bleker gulhet, fläckar och missfärgningar. Resultatet blir aldrig ojämnt eller fläckigt. Även organiska missfärgningar på konstgjorda tänder kan blekas till sin ursprungliga nyans. Blekningen skadar inte andra tandarbeten som kronor, bryggor, tandställningar och fyllningar.
 

Unik formula

Dentaworks unika, patenterade formula med aktivt syre är ett resultat av över 10 års forskning. Formulan är pH-neutral och peroxidfri och löser problem med ilningar och sårigt tandkött som traditionella blekmedel innehållande karbamidperoxid och väteperoxid kan ge. Många blekmedel från andra tillverkare innehåller dessutom TEA (eller trietanolamin), ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer.
 

Att tänka på vid tandblekning

Som regel bör du minska ner på färgstark mat och dryck så gott det går under själva blekningen blekperioden för bästa resultat.
 

Välj rätt tandblekning

Tandblekningspennan är för dig som vill fräscha upp leendet snabbt och enkelt. Om du ska bleka första gången eller om du har svårare missfärgningar rekommenderar vi Dentaworks Smile tandblekning med tandskenor.

Ingredienser

Glycerine, Aqua, Silica, Sodium Perborate, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Magnesium Silicate, Sodium Chloride, PEG-32, Cellulose Gum, Peppermint aroma

 

Köp nu

Dentaworks Smile Tandblekningspenna
395 kr 495 kr Antal:

Delbetala med Klarna Konto från 17 kr/månad

Läs vad kunderna tycker

 • Monica
  Mycket bra
  En väldigt smidig pensel, mycket lättare än skenorna! Tänderna blir VITARE! Bra pris och en kanontrevlig kundtjänst! TACK!!
 • louise
  Mycket bra
  pennan fungerar och tänderna blir vitare men nackdelen är att man inte kan se hur mycket gel det komemr ut och oftast blir lagret på tänderna för tjockt men jättebra=)
 • Shirin
  Mycket bra
  Mycket bra... såg skillnad redan efter första dagen! Har använt den i tre dagar och ser en enorm skillnad =)
 • Elige Hagström
  Perfekt!
  Redan efter första blekningen såg jag ett mycket bra resultat. Denna penna är superbra!! Tack Dentaworks för Er fantastiska service och era bra produkter. En MYCKET nöjd kund, som alltid kommer att handla hos Er! Tack
 • Karina
  Bra
  Det var lite svårt att veta hur mycket gel man skulle pensla på så jag använde för mycket gel i början, med följd att gelen inte torkade ordentligt. Men efter råd från trevlig kundtjänst gick det bättre och nu tycker jag att mina tänder har blivit vitare.
 • Madeleine
  Perfekt!
  Så lätt att använda! Det går så himla fort och tänderna blir verkligen vitare. Jag har inte prövat att bleka med skenor men det här verkar så mycket enklare
 • Jeanette
  Bra
  Det enda som var lite svårt var att veta hur mycket man skulle vrida om för att få ut blekningsgelen och det kom så sakta så det man vred om sist man använde den var där när man skulle använda den nästa gång. MEN det har funkat i alla fall och mina vänner har kommenterat mina vita tänder. Enkelt smidigt och prisvärt!
 • Micke
  Värdelös!
  Vet inte vad ni har gjort för att det ska bli vitare tänder, men jag har inte sett någon skillnad. Det står på förpackningen att gélen ska torka ca 1 min. Det känns som att det inte kommer hända något. Får helt enkelt beställa tid hos tandläkaren och bleka tänderna, Kosta vad det vill för detta fungerar inte.
 • Margareta Barck
  Bra
  De första dagarna såg jag ingen skillnad, men jag gav inte upp och märkte att tänderna faktiskt har blivit mycket vitare efter 14 dagar!
 • Jane Andersson
  Bra
  Jag är nöjd med min penna som är lätt att aplicera på tänderna. Jag ser att mina tänder har blivit mycket vitare ,lättare än så här kan det inte bli. Kommer att fortsätta med att beställa pennan, bara så ni vet.
 • evastina alfredsson
  Perfekt!
  Jag bara ler hela tiden!!!!! Toppen!
 • Jessica Cederrud
  Bra
  Efter första gången jag penslade på så blev tänderna vitare efter bara ungefär 10 minuer. Super! Gelen torkade dock inte och jag trodde de va kört, men verkar ligga kvar ändå även fast de inte syns. :) jag e nöjd!!
 • Malin
  Bra
  Bra/dålig. Vet inte vad jag gjorde för fel men tycker inte att det blev en så stro skillnad. vänner säger att jag har vita tänder redan innan behandlingen så det kanske ligger något i det. Sen fick jag väldigt ont imagen efter varje påstrykning. Dock har jag känslig mage och kanske reagerar starkare än andra, men jag har slutat använda den. Fick dock inga ilningar i tänderna, så det var skönt. Kan verkligen rekomendera den,
 • Ewa Nilsson
  Mycket bra
  Det syns verkligen stor skillnad, och jag kommer definitivt att ha en penna i "bakfickan" för att bättra på vitheten även framöver! Enkel att använda, fast lite svårt att få fram gelén. Men det brukar ha tryckts fram en "klick" efter förra användningen, som räcker till ny pensling, så det fungerar ändå.
 • åsa
  Mycket bra
  Tycker den är jättebra , är både rökare och kaffedrickare men den funkar galant , jag har den i väskan om dagarna (min vän)
 • Elvira
  Mycket bra
  En klar skillnad med lite tålamod! är riktigt nöjd, det är värt varenda slant!
 • Nicole sciola
  Bra
  Bra
 • Isabella Daehli
  Mycket bra
 • Catti.
  Värdelös!
  Inte alls bra, ser ingen som helst skillnad efter behandling.
 • Linne
  Mycket bra
 • Malin
  Perfekt!
  Pennan har blivit min bästis! Det blir en klar skillnad, och jag ser själv att tänderna blivit vitare. Rekommenderar starkt!

Låt andra veta vad du tycker om Dentaworks Smile Tandblekningspenna


*Namn
*E-post
Betyg
Bedömning
* = Obligatoriska fält